The Single Best Strategy To Use For آنفولانزا تا چند روز واگیر دارد
The Single Best Strategy To Use For آنفولانزا تا چند روز واگیر دارد
Blog Article
ضد احتقانها: این داروها گرفتگی بینی را برطرف میکنند و فشار وارده بر سینوسها و گوشها را کاهش میدهند.
سلطان علیان با بیان اینکه بیماری آنفلوآنزا به دلیل همپوشانی و شباهتش با علائم بیماری کرونا، در صورت عدم کنترل باعث ایجاد یک معضل جدی برای سیستمهای بهداشتی میشود، ادامه داد: بدیهی است که واکسیناسیون برعلیه آنفلوآنزا میتواند تا حدود زیادی از شیوع این بیماری و تشدید معضل پاندمی کرونا پیشگیری کند.
وی در پاسخ به اینکه آیا تزریق واکسن آنفلوآنزا عارضه دارد یا خیر، گفت: واکسن آنفلوآنزا معمولا عوارضی در پی ندارد. اگرچه واکنش خفیف گذرا در محل تزریق در یک درصد افراد گزارش شده است.
یادتان باشد که عامل ابتلا به آنفولانزا ویروس است و مصرف خودسرانه آنتیبیوتیک نهتنها به درمان بیماری کمکی نمیکند بلکه باعث مقاومت نسبت به آنتیبیوتیکها میشود.
عفونتهایی که معمولاً روی آنفولانزا قرار میگیرند، برونشیت و ذاتالریه هستند که با تداوم یا عود تب و سرفه پس از رفع آشکار بیماری اولیه مشخص میشوند. در برخی موارد، کم آبی، عفونت گوش (اوتیت) یا سینوزیت ممکن است حساسیت به تخم مرغ و واکسن آنفولانزا رخ دهد.
داروهای ضدویروسی برای درمان آنفولانزا وجود دارد. این داروها در صورتی مؤثر هستند که در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم بیماری استفاده شوند.
بیماری زونا در کودکان قابل درمان است؟ علائم و درمان خانگی آن
آنفولانزای مرغی اولین بار در سال ۲۰۰۳ میلادی دیده شد و مدتی نگذشت که این بیماری به قارههای مختلفی مانند آسیا و آفریقا سرایت کرد و توانست منجر به مرگ بیش از ۵۰۰ نفر گردد.
بهعلاوه، به دلیل جهشهای مکرر این ویروس، هر سال باید واکسن جدیدی برای مقابله با آن ساخته شود.
آنفولانزا بهشدت مسری است و بهراحتی از فردی به فرد دیگر منتقل میشود. بهترین روش پیشگیری از آنفولانزا تزریق سالانهی واکسن آنفولانزا است.
بر همین اساس کودکانی که برای بار اول واکسینه میشوند، بهتر است به محض در دسترس قرار گرفتن واکسن، دوز اول آن را تزریق کنند تا بتوانند دوز دوم را یک ماه بعد تزریق کنند.
۸ درمان خانگی سوختگی با روغن که پوست شما را نجات میدهد ۱۴۰۱-۰۸-۱۴
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.
مسکنها: استامینوفن و ایبوپروفن به درمان بدن درد آنفولانزا کمک میکنند و سردرد و تب را کاهش میدهند.